Foto: Wagelaar

Eerste hondenrestaurant in Doetinchem!

Doetinchem - Wie jarig is trakteert! Om te vieren dat Aai Dierenkliniek Dichteren dit jaar 15 jaar bestaat hebben de eigenaren en tevens dierenartsen, Cindy en Peter Wagelaar, iets ludieks bedacht; op vrijdag 9 maart zal naast de dierenkliniek een heus Hondenrestaurant voor 1 avond zijn deuren openen! 

Vanaf 18.00 uur worden de gelukkige viervoeters die een uitnodiging hebben ontvangen onthaald in het “Aai Restaurant” en getrakteerd op speciale hondenhamburgers, -pizza’s, -ijsjes en meer!
Naast het samenstellen van de diervriendelijke menukaart, is er door de medewerkers van de kliniek veel werk besteed aan de aankleding; een gevelbord, speciale dinerbakken, servetten, doggy-bags en meer moeten de viervoeters en hun bazen het gevoel geven echt een avondje uit te zijn. 

Om alvast in de stemming te komen zijn op de Facebookpagina van de Aai Dierenkliniek Dichteren diverse filmpjes te bewonderen van kokkin Ellen van Raaij. In deze filmpjes zie je haar de diverse culinaire hoogstandjes voor Restaurant Aai bereiden.
‘Mochten onze gasten deze vrijdag toch verhinderd zijn, dan kunnen de gerechten ook op een ander moment door de baasjes worden bereidt’. aldus Cindy Wagelaar. Peter Wagelaar vertelt met trots: ’Ons restaurant zit helemaal vol; er kan geen Chihuahua meer bij!’. 


Omdat honden en katten in de meeste gevallen niet goed samengaan, is er gekozen om de lekkernijen voor de katten bij hen thuis te laten bezorgen. Wellicht vinden de katten dit zelf ook prettiger; nu worden de heerlijkheden gewoon door het personeel thuisbezorgd en in hapklare brokjes geserveerd!

Meer berichten

Shopbox