Open huis bij meerdere locaties van Zozijn in Doetinchem

Doetinchem - In de Week van Zorg en Welzijn, van 12 t/m 16 maart, kunt u bij meerdere locaties van Zozijn in Doetinchem een kijkje komen nemen. Van 10.00 - 15.00 uur hebben zij open huis bij de volgende locaties: De Repro, Oude Terborgseweg 202, De Repro Doetinchem, Korte Kapoeniestraat 5A en UniekKado Doetinchem, Korte Kapoeniestraat 1B. We ontvangen u met veel plezier en leiden u graag rond!

Op al deze plekken wordt mensen met een verstandelijke beperking een werkplek geboden. Bij beide locaties van De Repro leren medewerkers omgaan met computers, klanten en verschillende repro-apparatuur. De Repro verzorgt opdrachten voor bedrijven, particulieren en maatschappelijke organisaties.

UniekKado beschikt over een eigen atelier waar de medewerkers steeds weer nieuwe cadeaus en decoraties maken. Ook worden hier op creatieve wijze producten bewerkt waarbij de medewerker de mogelijkheid krijgt om zijn/haar eigen creativiteit te uiten. In opdracht van klanten worden er ook schilderijen of andere producten gemaakt. Deze en andere producten, gemaakt bij Zozijn, worden in de winkel, naast het atelier verkocht.

Komt u ook kijken in de week van Zorg en Welzijn?

Meer berichten

Shopbox