Vuurwerk op Sportpark Zuid voorafgaand aan de wedstrijd tussen DZC'68 en Zutphen Foto: Daan Berendsen

DZC’68 komt terug na achterstand

Algemeen

Doetinchem - De neutrale toeschouwer in Doetinchem heeft zaterdagmiddag kunnen genieten van een enerverende pot voetbal tussen DZC’68 en FC Zutphen. DZC hield op Sportpark Zuid een puntje over aan de wedstrijd tegen FC Zutphen. Na 45 minuten ging Zutphen met een terechte 0-1 voorsprong de rust in. Zutphen wist in de 57e minuut de score te verdubbelen, maar DZC herpakte zich en kreeg met de 1-2 het publiek, en zichzelf, wakker. Met het publiek achter zich maakte de Doetinchemse Zaterdagclub de 2-2, en had zelfs nog kansen om de drie punten in Doetinchem te houden, maar dit lukte niet. Eindstand: 2-2.