Twee muzikale toptalenten uit de Achterhoek Lizzy Ossevoort en Stefan Bos (foto: Simon Schutter)
Twee muzikale toptalenten uit de Achterhoek Lizzy Ossevoort en Stefan Bos (foto: Simon Schutter)

Achterhoekse toptalenten in Het Nieuwe Dijkhuis

Algemeen

DOETINCHEM - Twee muzikale toptalenten uit de Achterhoek brengen donderdag 22 december Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem in kerststemming. Het gaat om zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos. Zij brengen het kerstfeest tot leven met bekende en onbekende songs tijdens een bijzondere kerstspecial.

De muziek van Ossevoort en Bos past perfect binnen de sfeer en akoestiek van het inspiratiecentrum aan de Burg. Van Nispenstraat 19.
Lizzy Ossevoort (20) is afkomstig uit Halle en afgestudeerd aan het conservatorium in Arnhem. Als zangeres heeft ze al aan indrukwekkend aantal bijzondere projecten mogen meewerken. Ze zong onder andere tijdens The Voice of Holland, NL Vocalisten Jazz Concours, Prinses Christina Concours en de Conservatorium Jazz Award. Ossevoort heeft opnames gemaakt met het Metropool Orkest.
Al 6 jaar speelt ze samen met Stefan Bos (20 jaar), studerend aan het conservatorium in Amsterdam. Stefan is een fantastische, muzikale pianist die een ieder kan ontroeren. Hij speelde onder andere al op het North Sea Jazz Festival.

Het kerstconcert begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 10 euro via www.hetnieuwedijkhuis.nl of 12,50 euro aan de zaal op de avond van het kerstconcert. De deuren gaan om 19.45 uur open.

Meer informatie: www.hetnieuwedijkhuis.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant