Kick-off Open Bedrijvendag Doetinchem tijdens IG&D bijeenkomst. Foto: Carlo Stevering
Kick-off Open Bedrijvendag Doetinchem tijdens IG&D bijeenkomst. Foto: Carlo Stevering Carlo Stevering

Inschrijving voor eerste editie OpenBedrijvendag Doetinchem gestart

Algemeen

DOETINCHEM - Onder grote belangstelling van meer dan 80 ondernemers is, tijdens de IG&D Bedrijvig Doetinchem bijeenkomst op 21 september officieel afgetrapt met de organisatie van de Open Bedrijvendag Doetinchem. Het evenement, dat op 25 en 26 maart 2022 gaat plaatsvinden, heeft de datum vanwege de coronapandemie drie keer vooruit moeten schuiven.

“We zijn als organisatieteam blij dat we nu gas kunnen geven”, vertelt Jan Garretsen, voorzitter IG&D, mede-initiatiefnemer van de Open Bedrijvendag in Doetinchem.

Ambachten
“Gemeente Doetinchem beschikt over prachtige grote en kleine bedrijven waar mooie ambachten uitgevoerd worden en dagelijks vernuftige innovatieve en creatieve arbeidsprocessen plaatsvinden. Daar staan inwoners van Doetinchem niet dagelijks bij stil. Nu kunnen we iedereen, studenten, werkzoekenden en bezoekers binnen en buiten onze regio, daarmee kennis laten maken en een uniek kijkje achter de bedrijfsmuren bieden bij de deelnemende bedrijven. Er hebben zich al vele bedrijven ingeschreven maar we hopen natuurlijk dat alle bedrijven in gemeente Doetinchem gaan meedoen”, aldus Garretsen.

Bekendheid
Nog niet eerder is er in gemeente Doetinchem een dergelijk groot evenement georganiseerd waar alle bedrijven in Doetinchem, Wehl en Gaanderen aan kunnen deelnemen. De initiatiefnemers, IG&D Bedrijvig Doetinchem en de zes parkmanagementorganisaties (Wijnbergen, Verheulsweide, Keppelseweg, de Huet, A18 en Akkermansweide Gaanderen/Terborg) hebben, in samenwerking met Gemeente Doetinchem, een doel voor ogen: vergroten van de bekendheid en zichtbaarheid van de bedrijven in de gemeente Doetinchem, de regio kennis laten maken met de mooie innovatieve processen en ambachten die achter de bedrijfsmuren plaatsvinden en het werven van studenten en arbeidskrachten voor bedrijven in gemeente Doetinchem.

Gaanderen
De Open Bedrijvendag Doetinchem vindt op 25 maart plaats in Gaanderen en op 26 maart 2022 in Doetinchem en Wehl. Bedrijven in Gaanderen, Wehl en Doetinchem kunnen zich inschrijven voor deelname aan de Open Bedrijvendag Doetinchem via de website.
Bedrijven en geïnteresseerde bezoekers vinden alle informatie op www.openbedrijvendagdoetinchem.nl. Wie actueel op de hoogte wil blijven kan zich via de website inschrijven voor de nieuwsbrief en ‘Open Bedrijvendag Doetinchem’ volgen op Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.


www.openbedrijvendagdoetinchem.nl/inschrijven

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant