Prinsjesdagontbijt in Amphion. Foto: Oliver Verheij
Prinsjesdagontbijt in Amphion. Foto: Oliver Verheij PR

Visser & Visser Doetinchem trapt af met Prinsjesdagontbijt

wo 6 okt 2021, 15:39 Algemeen

DOETINCHEM - Het eerste Prinsjesdagontbijt van Visser & Visser accountants en belastingadviseurs in Doetinchem is een feit. Op donderdagochtend 30 september kwamen ondernemers naar het Amphion Theater in Doetinchem voor een lekker ontbijt.

Vestigingsleider Erik Bakker heette alle gasten uit de regio van harte welkom en vervolgens praatte fiscalist Han Brandsen de aanwezige ondernemers bij over alle ins en outs van de Miljoenennota. Vervolgens was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken tijdens een compleet verzorgd ontbijt.
Speciaal voor ondernemers heeft Visser & Visser een Prinsjesdag-pagina aangemaakt waar de prestentatie die is gegeven terug te zien is. Ook is op deze pagina de Prinsjesdagspecial te vinden met een compleet overzicht van de fiscale wijzigingen per 1 januari 2022.
Naast dit Prinsjesdag-event hoopt Visser & Visser begin december ook een feestelijk open huis te organiseren. Ondernemers, klanten en relaties zijn dan van harte welkom om een bezoekje te brengen aan Gezellenlaan 8 in Doetinchem.


www.visser-visser.nl/prinsjesdagontbijt2021

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier