Faith (11) uit Doetinchem bemachtigt plekje in allereerste Kids Crew van Nederland. Foto: Arnaud Roelofsz
Faith (11) uit Doetinchem bemachtigt plekje in allereerste Kids Crew van Nederland. Foto: Arnaud Roelofsz ARNAUD ROELOFSZ

Faith uit Doetinchem krijgt plek in Legoland crew

do 14 okt 2021, 12:07 Algemeen

DOETINCHEM - De 11-jarige Faith Zwiers uit Doetinchem is één van de vijf talenten die een plekje in de Kids Crew bij LEGOLAND Discovery Centre Scheveningen heeft bemachtigd. 

Precies één jaar geleden hebben maar liefst 300 kinderen uit heel Nederland zich aangemeld. Vorige week vond de Kids Crew-selectiedag plaats waarbij tien kleine bouwers verschillende opdrachten moesten uitvoeren onder begeleiding van de Master Model Bouwer Bart.
Na een spannende middag werd Faith samen met de andere Kids Crew-leden gehuldigd met een ware LEGO-shower. De Kids Crew gaat de komende tijd samen met de Master Model Builder aan de slag om andere kinderen te motiveren om creatief bezig te zijn met LEGO. De kinderen maken een jaar lang onderdeel uit van de Kids Crew.
Tijdens de selectiedag gingen de kinderen in twee bouwrondes aan de slag met het thema de zee, maakten zij hun eigen minifigure en kregen zij een uniek kijkje achter de schermen.
Master Model Builder Bart: “Het was mooi om te zien hoe de kinderen allemaal heel geconcentreerd aan de slag gingen met hun opdracht. Als jurylid keek ik onder andere naar inzicht, creativiteit en doorzettingsvermogen. De LEGO®-creaties krijgen een plekje in onze workshopruimte.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier