Kletskassa.
Kletskassa. PR

Kletskassa bij Jumbo

Algemeen

DOETINCHEM - Jumbo supermarkt opende vorige week zeven zogenaamde ‘Kletskassa’s’ in de provincie Gelderland. Daaronder in Doetinchem, aan de J. F. Kennedylaan 62.

Deze kassa’s zijn er speciaal voor mensen die het fijn vinden om een praatje te maken tijdens het afrekenen. Met dit concept wil Jumbo bijdragen aan het verminderen en voorkomen van eenzaamheid.
De opening van de Kletskassa’s volgt kort op de aankondiging van Jumbo tijdens de Week tegen Eenzaamheid, om binnen een jaar 200 Kletskassa’s door heel Nederland te openen.
Colette Cloosterman-van Eerd, CCO van Jumbo en aanjager van de Nationale Coalitie tegen Eenzaamheid: “Met de Kletskassa’s willen we bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. We hebben als supermarktketen een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn voor veel mensen een ontmoetingsplek. De Kletskassa’s zijn voor ons een mooie manier om die rol nog beter in te vullen. We zijn blij dat het initiatief in heel Nederland zo goed ontvangen wordt en onze kassières kijken uit naar waardevolle gesprekken met onze klanten die wat extra aandacht kunnen gebruiken.”

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant