Supermarktmanager Mark Bakker: “Nieuwe Albert Heijn Zaagmolenpad biedt veel vers en gemak.” Foto: LtHcc
Supermarktmanager Mark Bakker: “Nieuwe Albert Heijn Zaagmolenpad biedt veel vers en gemak.” Foto: LtHcc LtHcc.

Albert Heijn De Huet gaat tijdelijk naar het Zaagmolenpad

zo 21 nov 2021, 09:14 Algemeen

DOETINCHEM - Albert Heijn De Huet in winkelcentrum De Bongerd in Doetinchem sluit zaterdag 27 november om 18.00 uur de deuren. De supermarkt verhuist vervolgens naar het Zaagmolenpad 16 op bedrijventerrein Keppelseweg in Doetinchem. De winkel krijgt het allernieuwste concept en wordt met 2.750 vierkante meter oppervlakte de grootste Albert Heijn in de regio. De opening vindt plaats op woensdag 1 december om 11.00 uur.

Supermarktmanager Mark Bakker: “We krijgen een ruim opgezette, moderne supermarkt met een zeer uitgebreid versaanbod. Er komt een sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi klaarmaken. Afrekenen gaat nog sneller bij een van de veertien zelfscankassa’s. Als klanten bij de reguliere kassa willen afrekenen, kan dat natuurlijk ook. Alle medewerkers verhuizen mee, en dus ook de gezellige sfeer waar onze winkel zo bekend om staat.”

Bouw
Albert Heijn Zaagmolenpad is een tijdelijke winkel die blijft bestaan totdat de gloednieuwe winkel bij winkelcentrum de Bongerd klaar is. De bouw hiervan zal zo’n twee jaar duren. “Daarna verhuizen we terug,” aldus de supermarktmanager.

Van deur tot deur
Albert Heijn Zaagmolenpad biedt, samen met de winkeliers van winkelcentrum De Bongerd, gratis vervoer aan voor minder mobiele oudere inwoners van Doetinchem en Wehl. De buurtmobiel rijdt iedere woensdag- en donderdagmiddag naar de nieuwe Albert Heijn aan het Zaagmolenpad.

Reserveren
Reserveren van de buurtmobiel kan van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:00 uur. Inwoners van Doetinchem kunnen bellen naar 06-28811256 en inwoners van Wehl naar 06-28803867.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier