Clown Marco Mariani. Foto: Gerard Guiking

Clown Marco Mariani. Foto: Gerard Guiking

Gerard Guiking

Circus in kerstvakantie

Algemeen

BRAAMT - Ondanks dat overal in het land vele kerstcircussen geen doorgang kunnen vinden, heeft Doetinchem het uitzonderlijke geluk dat er wél een circus komt tijdens de kerstvakantie.

Slechts op enkele plaatsen in het land verrijzen nu de grote circustenten, en in Doetinchem is dat het geval op de locatie Stroombroek, bij het outdoorcentrum.
De première is op vrijdag 24 december om 15.00 uur en daarna worden er iedere dag tot en met 2 januari voorstellingen gegeven om 11.00 uur en 15.00 uur, veilig volgens de geldende maatregelen.
Op oudejaarsdag is er uitsluitend een voorstelling om 11.00 uur en op 1 januari uitsluitend om 15.00 uur.
Het hooggeëerd publiek heeft de straks kans om topartiesten te bewonderen die anders uitsluitend in grote kerstcircussen te zien zijn: de wereldberoemde clown Marco Mariani en luchtacrobate Stefania geven acte de présence in Doetinchem, en het programma bevat onder andere ook de luchtacrobatiek van Kelly Vos en Latoya Zwart. Uniek in de tent wordt het optreden van Maikel Swinnen met zijn roofvogels. De presentatie is in handen van de charmante directrice van het Kerstcircus Doetinchem: Steffie Rutten.
Reserveren kan via de website en de circuskassa is vanaf een uur voor aanvang geopend.


www.circus-bolalou.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant