Afbeelding

Online finale van The Masked Reader

Algemeen

DOETINCHEM - Bibliotheek West-Achterhoek boekt succes met de campagne The Masked Reader. Op de website en de sociale mediakanalen van de bibliotheek wordt inmiddels al actief deelgenomen aan deze bijzondere eindejaarswedstrijd. Wie zijn toch die mysterieuze 15 bekende Nederlandse gemaskerde auteurs die uit hun eigen werk voorlezen?

Na een periode waarin allerlei hints verschenen, werden begin december de eerste video’s van de Masked Readers online en op de websitepagina van de bibliotheek gezet. De wedstrijd is voor iedereen toegankelijk. Jong en oud kan deelnemen door in te vullen wie zij denken dat deze auteurs zijn. Er zijn namelijk 3 categorieën om in deel te nemen; jeugd 6-12 jaar, jongeren 12-18 jaar en volwassenen en per categorie zijn er 5 schrijvers en 5 boeken te raden. De campagne loopt nog door tot eind december en er zijn in iedere categorie fantastische prijzenpakketten vol lees- en speelplezier te winnen.
De bibliotheek had gehoopt met een spetterende finale live de wedstrijd af te sluiten op zaterdag 8 januari. Vanwege de maatregelen is deze finale online, op de website en op de sociale mediakanalen van de bibliotheek.
Het is nog steeds mogelijk om deel te nemen via:


bibliotheekwestach-terhoek.nl/themaskedreader

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant