Foto: Persgroep

Lentekriebels in binnenstad

Doetinchem - staat in mei in het teken van lentekriebels. Het voorjaar bruist van vrolijkheid, bloei en zonnestralen: tijd om voorjaarsinspiratie op te doen. Onderdeel van deze Lekker. Doetinchem themamaand is het Lentekriebels-event op zaterdag 12 mei in het centrum van Doetinchem.

De dag voor Moederdag, op zaterdag 12 mei, rollen de winkels de rode lopers uit om het publiek te verrassen. De winkelstraten ademen lente met mooie voorjaarscollecties, presentaties en leuke demonstraties van producten. Diverse winkels verzorgen speciale lente-acties- en presentaties.

De Lekker. Doetinchem promotieteams laten de bezoekers tijdens het winkelen proeven van smakelijke lentehapjes en lekkernijen, bereid door diverse Doetinchemse horecalocaties.

Meer informatie zie: lkkrdoetinchem.nl/evenementen.

Lekker. Doetinchem is genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee (NCT) 2018 in de categorie gemeenten tot 100.000 inwoners. De uitreiking van de prijs vindt plaats op maandag 4 juni tijdens de 11e editie van het Nationaal Congres Citymarketing in Leeuwarden.

Meer berichten