Foto: PR Present Doetinchem

Handen in de aarde in plaats van op het toetsenbord

Doetinchem - In plaats van een dag op kantoor werken, gingen drie medewerkers van Printing Partners eind april in de moestuin van Zorgboerderij Slangenburg aan de slag. Ze hebben samen met de mensen van deze zorgboerderij, nieuwe planten in de grond gepoot. “De mannen die bij ons werken, vonden de hulp leuk. De groep die Present meenam was erg geïnteresseerd. Niet alleen in wat we doen, maar ook in de achtergrond van onze medewerkers”, vertelt een van de begeleiders van Zorgboerderij Slangenburg.

De medewerkers van Printing Partners werden door Present Doetinchem gekoppeld aan de zorgboerderij, omdat ze graag iets wilden doen voor een ander. “Het was erg leuk om te doen, lekker met je handen in de aarde. Heerlijk!”, tweeten ze na afloop.

Bij de zorgboerderij worden mensen begeleid met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij konden in deze periode de extra handen wel gebruiken voor het aanplanten van de nieuwe gewassen. Het voedsel dat wordt verbouwd, is bestemd voor de voedselbank.

Wilt jij met je collega’s of vrienden ook iets doen voor een ander of een speciaal uitje plannen, neem dan contact op met Josefien Nahuis van Present Doetinchem, T 06 48608993 en informeer naar de mogelijkheden of kijk op www.presentdoetinchem.nl.

Meer berichten