VV Doetinchem start met Walking Football!

DOETINCHEM - Bent u altijd al een voetballiefhebber geweest, maar kunt u de sport fysiek niet meer aan? Dan is Walking Football wat voor u! Walking Football is voetballen in aangepaste vorm. Bij Walking Football mag u niet rennen, worden er geen slidings gemaakt en de afmetingen van het veld zijn aangepast. Een mooie uitdaging voor voetballiefhebbers en iedereen die graag in beweging wil komen of blijven.

Een training start met een warming up, waaronder diverse lenig- en behendigheidsoefeningen. Gevolgd door Walking Football. U hoeft dus geen voetballer te zijn om mee te doen! En ook dames zijn van harte welkom! Tijdens de trainingen is niets verplicht, alles naar eigen kunnen, het plezier staat voorop.
VV Doetinchem gaat van start met een informatiebijeenkomst en demonstratietraining op woensdag 23 mei. Laat u informeren wat Walking Football precies is en of dit bij u past. Daarnaast wordt er een training aangeboden.

De trainingen worden verzorgd door Walking Footballtrainer Peter Aal. Peter is een ervaren trainer en verzorgt ook Walking Football  o.a. in Didam en Westendorp. Hij weet u op een verantwoorde manier in beweging te brengen. Naast wekelijkse trainingen is het sociale aspect belangrijk. Het vooraf samen komen onder het genot van een kop koffie en sociale activiteiten zijn belangrijke aspecten van het Walking Football.

Wekelijks bij VV Doetinchem 
Vanaf 23 mei elke woensdag van 13.30 tot 14.30 uur bij VV Doetinchem, Bezelhorstweg 85 in Doetinchem.
Wilt u graag een keer meedoen en woont u in Doetinchem Noord of in het buitengebied richting Zelhem ? 
Kom naar de Kick off op woensdagmiddag 23 mei en laat u informeren over de mogelijkheden. Daarnaast bent u elke woensdag welkom om aan te sluiten. Heeft u vragen over dit aanbod, neem dan contact op met vv Doetinchem via info@vvdoetinchem.nl of Ger Melissen 06-23233501.

Meer berichten