Achterhoekse Zomerfair

Doetinchem - Zondag 3 juni  2018 is het weer zover, dan wordt voor de 7e keer de Achterhoekse Zomerfair georganiseerd in het prachtige park van Hotel Villa Ruimzicht te Doetinchem. 
Hét lifestyle zomerevenement voor het hele gezin met de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle, auto's, interieur, beauty, gadgets, tuin architectuur en nog veel meer... 
Het belooft ook deze keer weer een evenement van formaat te worden met heerlijk eten, een mooi glas wijn en live entertainment.

Beleven 
De Achterhoekse Zomerfair staat voor beleven, er loopt er een karikaturist rond die de mooiste sneltekeningen maakt, er zijn verschillende make-overs, live optredens , de muzikale omlijsting door DJ Roel Staarink. Een haute coutureshow van Monique Désar en niet te vergeten op meerdere momenten een fashion show met mode van de meest gerenommeerde modebedrijven uit de Achterhoek en omstreken. 
Aan het einde van de middag zal er een luchtballon opstijgen vanaf het terrein achter de Zomerfair.

Pagodedorp 
Het park wordt omgetoverd tot een sfeervol pagodedorp waarbij de deelnemende bedrijven al het moois wat ze te bieden hebben aan je presenteren. Er is een horecaplein met loungehoek om even lekker weg te dromen in het zomer zonnetje. Er valt van alles te zien, te horen en te proeven. Kortom een feest voor al je zintuigen.  
 
Kids Club 
Voor de kinderen is er genoeg te beleven bij de Kids Club, zodat je zelf heerlijk en onbezorgd kunt genieten van al het moois en lekkers, want het Kids Club team houdt een oogje in het zeil.  
Dit jaar kunnen de kids cupcakes versieren, geschminkt worden, ponyrijden, knutselen en een lekker ijsje halen. Kortom de Achterhoekse Zomerfair is ook voor de kinderen een feest!

Noteer zondag 3 juni a.s. in de agenda, dit mag je niet missen!

 
Toegangskaarten a € 5,- inclusief 1 consumptiemunt kunt u online in de voorverkoop op www.achterhoekse-zomerfair.nl reserveren.

Aan de deur zijn de toegangskaarten € 7,50 inclusief 1 consumptiemunt.

Meer informatie: www.achterhoekse-zomerfair.nl

Meer berichten