Javier Guzman
Javier Guzman (Foto: Chloé Leenheer)

Een splinternieuw fenomeen in de Nederlandse theaters, The Backstage Comedy Tour, te zien in Schouwburg Amphion

Doetinchem - Een fonkelnieuw theaterconcept dient zich aan in de Nederlandse theaters; The Backstage Comedy Tour. Tijdens deze nieuwe, uit Groot-Brittannië overgewaaide cabaretvorm, leunen theaterbezoekers niet meer ouderwets anderhalf uur achterover in hun stoel, maar worden ze achter de schermen vermaakt door comedians.

Voor het eerst krijgen de bezoekers de kans om achter de schermen van het theater te kijken. Een tour waarbij letterlijk het hele gebouw gebruikt wordt. U komt op plekken waar normaal alleen de artiest komt. Op de meest onverwachte plaatsen in het gebouw, wachten artiesten het publiek op. Denk hierbij aan de kleedkamers, de artiestenfoyer en het zijtoneel. Een kwartiertje, hooguit. Daarna gaat u weer door naar de volgende spannende ruimte en volgende act. Exceptioneel leuk voor het publiek én exceptioneel leuk voor de artiest!

The Backstage Comedy Tour is op 9 mei in première gegaan in Den Haag. Nu is een tournee langs de Nederlandse theaters gestart en is de show te zien op zaterdag 26 mei om 20.30 uur in Schouwburg Amphion te Doetinchem.

Artiesten als Javier Guzman, Vincent Geers, Victor Luis van Es, Jim Speelmans, Kim Schuddeboom, Fabian Franciscus en Emiel van der Logt doen op 26 mei mee in deze productie.

Ga een geweldige avond tegemoet en mis deze unieke beleving niet! Kaarten reserveren kan via www.amphion.nl.

Meer berichten