Wie wordt het slimste team van Doetinchem?

Doetinchem - Vrijdagavond 1 juni. Je zit met je team van spelers (vrienden; familie; collega's; buren) bij elkaar en je weet: vanavond neem je het op tegen heel Doetinchem.

Dan is het 19.00 uur en komt de enveloppe binnen met daarin 100 vragen en opdrachten die je binnen 5 uur moet hebben opgelost en uitgevoerd. Vragen die verdeeld zijn in 10 uiteenlopende categorieën. Makkelijke vragen en ook haast ondoenlijk moeilijke. Maar... alle denkbare hulplijnen mogen ingezet worden! De opdrachten kun je binnenshuis uitvoeren, maar soms zul je ook het huis uit moeten. Samenwerking, Planning, Inventiviteit en Snelheid . Dat is Cityquiz Doetinchem!

Gezellig en spannend

Dat het naast een spannende ook een gezellige avond wordt, mag duidelijk zijn. Ieder team kiest namelijk zelf zijn thuisbasis uit. En ja, dat kan thuis zijn, maar ook op de zaak, in de kroeg of in een volkswagenbusje op de Varkensweide. En terwijl jullie team zich in het zweet werkt om op tijd de juiste plossingen te vinden, wordt ineens een van jullie teamleden weggeroepen om zich te melden voor "de Geheime Opdracht" die op een al even geheime locatie moet worden uitgevoerd. De Stadsquiz stelt je groep op allerlei manieren voor raadsels, problemen en verrassingen, waarvaan één ding zeker is: Je wilt ze oplossen!

Uitslag

Als voor middernacht de enveloppen met opdrachten zijn ingeleverd, laat de uitslag van de eerste Doetinchemse CityQuiz nog 2 weken op zich wachten. Op vrijdagavond 15 juni komen alle teams bij elkaar voor de uitslag van de quiz. Een sfeervolle avond waarop de valkuilen nog eens uit de doeken worden gedaan; hilarische momenten worden gedeeld en de winnaar op het schild wordt gehesen. Daarna kan het nog lang gezelllig blijven als we napraten en -borrelen over de allereerste Doetinchemse CityQuiz

Cityquiz Doetinchem stelt elk jaar een lokaal goed doel centraal. De opbrengst van de quiz gaat dan ook in zijn geheel naar dat goede doel. Dit jaar is het goede doel "Home Spot". Home Spot biedt een plek aan jeugd in de wijken waar ze huiswerkbegeleiding kunnen krijgen, samen kunnen sporten en gezond kunnen leren koken. Binnen HomeSpot worden de jongeren aangespoord om hun leven kwaliteit te geven door met elkaar activiteiten te ontplooien op het gebied van gezondheid en opleiding. Informatie op www.homespot.fit


Meedoen

• Verzamel een team van minimaal 6 personen en meld je aan!
• Deelname kost 100 euro per team
• Daarmee ondersteun je het werk van Home Spot
• Wij garanderen je 2 bijzonder gezellige avonden!


Aanmelden kan:
Telefonisch: 06-51707168
E-mail: secretariaat@lionsclubdoetinchem.nl
www.facebook.com/LionsclubDoetinchem

Meer berichten