Rode Kruis Afdeling Doetinchem zoekt collectanten en win boodschappen-cheques

Doetinchem - In de week van 25 tot en met 30 juni wordt weer de landelijke collecte gehouden van Het Nederlandse Rode Kruis. Ook Rode Kruis Afdeling Doetinchem doet mee aan de collecte. In de woonkernen Doetinchem, Gaanderen, Wehl, Nieuw Wehl en Langerak zullen zo'n 150 collectanten bij de woningen langsgaan met de bekende groene collectebus.

Het Rode Kruis zoekt nog extra collectanten (vanaf 16 jaar) om te helpen tijdens de collecteweek. Wie eind juni nog tijd heeft om een ronde te maken met de collectebus, is meer dan welkom.

Als extra dank-je-wel voor uw medewerking verloot het Rode Kruis dit jaar maar liefst 10 boodschappen-cheques t.w.v. € 50,00 per cheque. Ook kunt u hen helpen bij het zoeken naar nieuwe collectanten. Als u zelf deelneemt aan de collecte en u zorgt voor een extra collectant, dan verloot het Rode Kruis nogmaals 10 booschappen-cheques t.w.v. € 50,00 per cheque van een supermarkt bij u in de buurt.

Neem vrijbljvend contact op met de collecte-coördinator Bart Wanders van het Rode Kruis Afdeling Doetinchem, te bereiken via telefoon 06-24743604.

Meer berichten