Zwembad De Byvoorde. Foto: PR
Zwembad De Byvoorde. Foto: PR

Doe mee met de Wehlse Zwemmarathon

Algemeen

WEHL - Op zwembad De Byvoorde in Wehl wordt vrijdag 30 juni van 20.00 tot middernacht een zwemmarathon gehouden. Zwemclub Wehl organiseert deze vier uur durende marathon samen met het zwembad en iedereen kan meedoen. 

Precies om 20.00 uur klinkt het startschot van de marathon. Tot middernacht zwemmen de teams, waarbij elk kwartier wordt gewisseld van zwemmer. Het doel is om als team zoveel mogelijk banen te zwemmen. Om middernacht sluiten we af met een gezamenlijk hapje en drankje en uiteraard de bekendmaking van de afstanden per team en een groepsfoto.

Wil je meedoen? Vorm dan een team van minimaal 8 deelnemers; met je buren, vrienden of collega’s en meld je aan. Als je geen team hebt dan kun je ook individueel of als klein groepje meedoen. Als je je individueel/met klein groepje aanmeldt dan vorm je samen met andere ‘losse’ deelnemers een samengesteld team.  Let op, vanaf 14 jaar kun je meedoen. Bij aanmelden geef je ook aan of je (als team) recreatief zwemmer bent of snelle borstcrawl zwemmer; met de baanindeling houden we daar rekening mee.

De kosten voor deelname zijn (gebruik zwembad, toezicht, versnapering) honderd euro per team. Als je je individueel aanmeldt betaal je tien eruo per persoon. Voor supporters en bezoekers is op deze vrijdagavond de toegang gratis en de kiosk is open.

Als je je hebt aangemeld voor de zwemmarathon dan kun je ook meedoen aan de twee ‘les’ momenten op het zwembad. Je krijgt dan tips om je zwemslag te verbeteren en hoe je een kwartier zwemmen goed kunt volhouden. 

Je vindt alle informatie op zwembad de Byvoorde in Wehl en op:


www.sportinwehl.nl 

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier