Dagexcursie bij Groei & Bloei Doetinchem e.o.

Doetinchem - Zaterdag 4 augustus houdt Groei & Bloei Doetinchem e.o. een dagexcursie (ook voor niet-leden) naar de tuinen de Passiflorahoeve in Harskamp en de Kijktuinen in Nunspeet.

De Passiflorahoeve heeft onder meer vijf vlindertuinen en is in 2016 uitgeroepen tot meest complete vlindertuin ter wereld. De Passiflorahoeve beheert ook twee grote plantencollecties, de Passiflora's en de Aristolochia's.

De Kijktuinen in Nunspeet heeft twee ha. aangelegde thematische tuinen, ontworpen door tuin- en landschapsarchitect L.J. Goedegebuure. Met veel liefde en oog voor details zijn karaktervolle tuinen gecreëerd die elk een eigen sfeer uitstralen. Hier is er ook de mogelijkheid om planten te kopen.

De vertrektijd in Doetinchem is om 8.45 uur vanaf het (Sturko) parkeerterrein bij het NS-station en de terugkeer is rond 17.45 uur. Ook is er de mogelijkheid om in Zevenaar op de bus te stappen. Zie voor de kosten van deze dag en meer informatie de website. Aanmelden kan hier ook, of bij Cobi Roosenboom, cobiroosenboom@upcmail.nl, 0316-342852 of door een mail te sturen naar info@doetinchem.groei.nl.

www.doetinchem.groei.nl

Meer berichten