Foto: Linda Evers

Foto: Linda Evers

‘Het Startspektakel Jongerenwerk Nieuw-Wehl was top!’

Algemeen

NIEUW-WEHL - Zaterdag 16 september begon het nieuwe seizoen van het Jongerenwerk Nieuw Wehl (JNW) met het populaire Startspektakel. De aggreraat draaide op volle toeren om alle attracties in de lucht te houden, het zonnetje scheen, de kids vermaakten zich prima en het bakteam zorgde voor volle buiken.

Over de stormbaan, naar beneden via de buikschuifbaan en spelen met grote legoblokken of een XL versie van Stef Stuntpiloot: het kon allemaal. Veel kids wisten de weg te vinden naar de Eldriksweg en hebben zich erg vermaakt. Bijna niemand wilde naar huis toen het was afgelopen; een goed teken voor de organisatie.

Lees verder onder de foto’s: 


Foto: Linda Evers


Foto: Linda Evers


Foto: Linda Evers

Met het startspektakel is het seizoen officieel begonnen en vanaf nu kunnen deelnemers weer iedere maand een leuke andere activiteit bijwonen. In oktober zoekt NJW de samenwerking op met de Drumfanfare van schutterij de Eendracht uit Nieuw-Wehl. De kids krijgen dan diverse muzikale uitdagingen.

Meer weten wat er op het programma staat? Neem dan gerust een kijkje op deze website.

JNW
Het Jongerenwerk Nieuw-Wehl (JNW Basis en Voortgezet) zorgt er door het organiseren van activiteiten zodat de jeugd uit Nieuw-Wehl en Wehl elkaar blijft ontmoeten, samen iets onderneemt en hopelijk hiermee bijdraagt aan het levendig houden van het dorp.

Advertenties doorgeplaatst vanuit Doetinchems Vizier