inspiratie in vakantietijd

Gaanderen - De Sint Martinuskerk in Gaanderen nodigt u uit om ook in de vakantietijd even een moment van rust en bezinning te zoeken in een aangepaste zondagsviering.

Op de zondagen 22 juli en 19 augustus wanneer er geen reguliere vieringen in de Gaanderense Geloofsgemeenschap zijn, worden er inspiratievieringen aangeboden, passend in de vakantietijd.

Met het Evangelie als inspiratiebron lezen dorpsgenoten voor en delen zij hun verhaal met ons. Daarna wordt u uitgenodigd om samen iets te ondernemen.

Op zondag 22 juli leest Marieke Salemink - v.d. Burg inspirerende teksten aan ons voor, die ook geschikt zijn voor kinderen en hun ouders en grootouders. Afgewisseld met zang door een gelegenheidskoortje. Daarna staat een huifkar klaar of kunt u deelnemen aan een wandeling naar 't Onland. Op zondag 19 augustus inspireert Jeannette Koster ons met haar invulling en beleving van het Evangelie en kunt u genieten van prachtig pianospel van Jorrick Simes en Enrico Reus. Na deze inspiratie stappen we op de fiets richting de Natuurbegraafplaats in de Slangenburg.

Wanneer u niet kunt fietsen, wordt vervoer geregeld. Beide inspiratievieringen beginnen op 10.00 uur in de St. Martinuskerk in Gaanderen.

Meer berichten