Het Wehls Cross Event wordt gehouden op 24, 25 en 26 augustus. (Foto: Wehls Cross Event)
Het Wehls Cross Event wordt gehouden op 24, 25 en 26 augustus. (Foto: Wehls Cross Event) (Foto: )

Plezier voorop bij eerste lustrum Wehls Cross Event

In het weekend van 24-25-26 augustus vindt alweer de vijfde editie van het Wehls Cross Event plaats. Naast spannende motorcrosswedstrijden pakt de organisatie op zaterdag uit met Q-Music The Party- 4 uur fout!

WEHL - Het weekend start op vrijdag met de vierde editie van de Boer'N Drek Run. Organisator sportcentrum Body Action uit Wehl heeft dit jaar een koeienstal als extra element toegevoegd in het parcours.
Zaterdag begint het programma om 09:00 uur met de trainingen en kwalificatiewedstrijden. Op deze dag rijden de allerkleinste rijders van de 50cc en de heren en dames van de Quads, hun volledige wedstrijdprogramma. Als afsluiter van de dag zal rond 17:00 uur de eerste manche van de Wehlse klasse verreden worden. Vanaf 20.30 uur start Q-Music DJ Menno Barreveld met Q-Music the Party-4 uur Fout.
Zondags worden er in totaal zestien wedstrijden verreden, het programma start daarom om 09:00 uur. Deze dag staat in het teken van motorcross, kindervermaak en vooral gezelligheid. Naast een fietscrossbaan, quadbaan, zandbank, knutselhoek en schminkteam is er ook een klimtoren voor de jeugd.
Voor meer informatie is www.wehlscrossevent.nl te raadplegen.

Meer berichten