Foto: Hans van Oosterhoudt

Oproep sporten

DOETINCHEM - De toekomst van 'Lekker in je vel' in Doetinchem hangt aan een zijden draadje. De sportgroep is op zoek naar nieuwe leden.
''Wij zijn een wekelijkse beweeggroep die op de woensdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur sport in de gymzaal aan de Lohmanlaan 19 in de wijk Schöneveld", meldt de groep in een persbericht.
"Deze groep gaat stoppen in december van dit jaar als het aantal deelnemers niet wordt uitgebreid. Daarom doen wij een uiterste poging om deze groep onder de aandacht te brengen."

Sportcoach

De groep heet "Lekker in je vel" en sport dus onder leiding van een ervaren sportcoach op de woensdagmorgen. "Het gaat om meer te bewegen en meer sociaal contact als je niet helemaal lekker in je vel zit.
Het komt erop neer dat deelnemers in een veilige en ontspannen omgeving kunnen bewegen en daardoor kunnen laten zien wie je bent. De groepsgenoten ondervinden steun aan elkaar."'
Op de vrijdagmorgen organiseren de deelnemers samen een beweegactiviteit in wijkcentrum De Daele aan de Stevinlaan 9 in Overstegen. Deze bijeenkomst is van 11.30 tot 12.30 uur. De gewenste vergroting van de groep gaat vooral om de woensdagmorgen;belangstellenden zijn ook welkom op de vrijdagmorgen.

Info

Iedereen die graag wat meer aan beweging wil doen en/of ook meer sociale contacten wil, is meer dan welkom. We zien er graag mensen bij komen.
Voor info is Betsie (06-23278381) of Cor (06-14348802) te bellen. Aanmelden kan bij www.sportservicedoetinchem.nl of www.buurtplein.nl.

Meer berichten