Foto: Vaye musicaltheater

Musicaltalenten gezocht bij Vaye Musicaltheater

Doetinchem - Is het je droom om musicalster te worden en te schitteren in het theater? Musical- en theatertalenten kunnen vanaf nu hun hart ophalen: Vaye Musicaltheater start met de Selectieklassen in Doetinchem.

De Vaye Selectieklas is bedoeld voor talentvolle kinderen en jongeren met ambitie om door te groeien naar een professionele musical- of theateropleiding. Maar zeker ook voor hen die meer uit hun hobby willen halen. De lessen worden op hoog niveau gegeven waarin dieper wordt ingegaan op de technieken en uitvoering van zang, dans en toneel. Ook wordt er veel aandacht besteed aan performance en presentatie. Daarnaast krijgen de leerlingen “creatieles”. Hierin gaan ze aan de slag met het maken, bedenken en schrijven van eigen scènes en liedjes. Ze gebruiken hun eigen creativiteit en krijgen inzicht in het theatermaken. Gedurende het jaar treden deze talenten op verschillende podia en in musicalproducties op. Alle lessen worden door vakdocenten gegeven o.l.v. Elène Vaye de artistiek leider van Vaye Musicaltheater.


Vrijdag 14 september vinden de audities voor de Vaye Selectieklassen plaats. Er zijn 2 Selectieklassen onderverdeeld op leeftijd: Selectieklas 8-12 jaar en de Selectieklas 12-18 jaar. De lessen voor de selectieklas zijn wekelijks op de zaterdagochtend.

Naast de selectieklassen zijn er op de maandag de reguliere musicallessen voor kinderen en jongeren van 3 tot 18 jaar in samenwerking met muziekschool Oost-Gelderland. Ook voor de volwassenen start er een musicalgroep op de dinsdagavond. Hier kan iedereen aan meedoen en is geen auditie voor nodig. Wil je eerst kijken of het iets voor je is? Dat kan door je aan te melden voor een gratis proefles!

Alle informatie over de Vaye Selectieklas en aanmelden voor de audities of een proefles is te vinden op www.vaye.nl

Meer berichten