Voorstelling van Jan Klaassen.
Voorstelling van Jan Klaassen. (Foto: PR)

50 jaar Amphion: jubileumshows

Doetinchem - Warboel, Musical Producties Gaanderen, Slagerij van Kampen, Het Habsburgs Strauss-orkest, HNT, Toneelgroep Oostpool, de Rabobank en vele anderen maken samen met Amphion de speciale jubileumvoorstellingen mogelijk. Het streven is om iedereen uit de regio naar het theater te krijgen. Daarom hangt er een extra aantrekkelijk prijskaartje aan deze optredens.

Theaterbezoek heeft misschien een duur imago voor veel mensen. Directeur Charles Droste wil dit ontkrachten en heeft daarom in dit jubileumjaar een feestelijk prijsbeleid. "Het publiek kan met de (klein)kinderen of de hele familie naar de kerstmusical van MPG voor een fractie van wat 'A Christmas Carol' normaliter kost. Ook Warboel zorgt voor een lage drempel met zowel Sinterklaas als het nieuwe Liedjesstraat 5. Een avond 'Wien bleibt Wien' of het toneelstuk 'Het Duel' voor minder dan de helft van de reguliere entreeprijs, dankzij onze sponsoren.".

Het jubileumjaar wordt geopend met het feestweekend van 15 en 16 september. Het jubileumprogramma is te zien op www.amphion.nl.

Meer berichten