Basiscursus en vervolgcursus Fotografie

Op dinsdag 16 oktober start bij Bibliotheek West-Achterhoek een vierdelige Basiscursus Fotografie. Op 23 oktober start de vervolgcursus voor mensen die de basis al onder de knie hebben. Beide cursussen worden verzorgd door de professionele amateurfotografen Joop Bolhuis en Gerrit Smits

De basiscursus bestaat uit 3 delen theorie met huiswerkopdracht, waarbij het leren kennen van je eigen digitale fototoestel een belangrijk onderdeel is, en 1 deel praktijk in een binnen of buiten locatie. De cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten (en veel wil leren!) over zaken als de ideale belichting, de compositie, diafragma en sluitertijd en hoe je die instelt bij je eigen digitale fotocamera. De cursisten werken met hun eigen digitaal fototoestel.

De Vervolgcursus Fotografie is voor diegenen die goed met hun digitale spiegelreflexcamera kunnen omgaan bij handmatige instelling en meer grip willen krijgen op componeren van een goed beeld. Door verbetering van vorm en compositie, benadering en verlichting van het onderwerp en geavanceerd gebruik van de camera en flitser(s) leert u hoe u nog betere foto's kunt maken. Er wordt tevens aandacht besteed aan de visuele communicatie en presentatie.

Aanmelden en meer informatie via Klantenservice 0314 333445 of via www.biebnieuws.nl

Meer berichten