Kinderboekenweek Muziek met een verhaal

Doetinchem - In het kader van de Kinderboekenweek organiseert Bibliotheek West Achterhoek in samenwerking met Muziekschool Oost Gelderland een gratis introductieles Muziek met een verhaal: ‘De beer en de piano’ op woensdag 10 oktober (aanvang: 15.00 uur) in de bibliotheek in Doetinchem.

De beer en de piano is een interactieve introductieles uit de cursus Muziek met een verhaal over een beer die zijn passie volgt – de muziek. Daar heeft hij dan ook jaren op geoefend, en daar is hij dan ook echt heel erg goed in. Ondanks dat hij voor zichzelf speelt, leert de beer een belangrijke boodschap: vrienden zijn voor altijd. En dus ook in het bos, waar de andere beren zijn piano op een veilig plekje hebben neergezet en een hele boom hebben beplakt met krantenartikelen die ze hebben gevonden en die allemaal over hem gaan. Dat is toch super lief?

De les wordt gegeven door docent Marion Stokman en is geschikt voor kinderen van 4 tot ca. 7 jaar.

De introductieles is gratis voor iedereen, maar aanmelden is wel gewenst. Aanmelden kan via www.biebnieuws.nl of via de klantenservice van Bibliotheek West Achterhoek 0314- 333445.

Meer berichten