Pronkzitting C.V. De Billekletsers

Doetinchem - Op zaterdag 17 november start Carnavalsvereniging De Billekletsers het nieuwe carnavalsseizoen met de pronkzitting voor de volwassenen. Een dag later op zondag 18 november is de jeugdpronkzitting. Dit belooft weer een fantastisch weekend te worden.

De pronkzitting is op 17 november start om 20.11. De zaal is open vanaf 19.41. Tijdens deze avond wordt de nieuwe hoogheid bekend gemaakt en zijn er optredens van Sp!r!t en de Raad van Elf. Ook hebben we weer hilarische optredens van tonpraoters Koop Drost, Frans Bevers en dit jaar voor het eerst Hans Verbaarschot. Allen zijn ze winnaars van diverse prijzen.

Voor de pronkzitting op 17 november is er één voorverkoop avond op woensdag 31 oktober in Happerij het Dichtertje van 18:00 tot 21:00.

Entreeprijzen voor leden: 10,- euro; niet leden 15,- euro.

Eventueel verhinderd op 31 oktober? Geen probleem. Stuur een mailtje naar info@cvdebillekletsers.nl onder vermelding van de naam of namen en het aantal plaatsen. De plaatsen worden dan toegewezen.

De jeugdpronkzitting is op zondag 18 november. De start is om 13.41. De zaal is open vanaf 13.11. Prinses Dominique zal aftreden en uiteraard wordt de nieuwe hoogheid bekend gemaakt. Ook worden we uiteraard verrast met de nieuwe dansen van de Sprietjes en Sp!r!t jr.

Kijk voor meer informatie op onze vernieuwde website: https://www.cvdebillekletsers.nl.

Meer berichten