wethouder Frans langeveld feliciteert Rob en Lies ten Hoopen met hun briljanten huwelijk (65 jaar)
wethouder Frans langeveld feliciteert Rob en Lies ten Hoopen met hun briljanten huwelijk (65 jaar) (Foto: loes de leng)

Gefeliciteerd! Briljant huwelijk van 65 jaar

Doetinchem - Het briljante(n) echtpaar Rob (87) en Lies (86) ten Hoopen - Hein, geboren en getogen Doetinchemmers, zijn door wethouder Frans Langeveld, uit naam van burgemeester Boumans, van harte gefeliciteerd met hun huwelijk van 65 jaar.
Tevens ontvingen zij nog een (inmiddels toegevoegd aan de verzameling) felicitatiebrief van het koningspaar vanuit het paleis Noordeinde.

70 jaar geleden ontmoetten zij elkaar tijdens een dansles en viel Lies als een blok voor Rob. Haar toenmalige danspartner heeft ze vakkundig weten weg te moffelen, en sindsdien staat Rob als enige partner in haar balboekje.

Ze hebben 5 jaar verkering gehad. In die tijd kreeg Rob werk in Wageningen en moest wegens de afstand daar in de kost, maar de liefde zijn Lies deed hem zeker één keer in de week een retourtje per fiets van zes uur maken om haar te zien (niet alleen Red Bull geeft je vleugels).

Ze traden op 7 oktober 1953 in het huwelijk en kregen drie kinderen, die op hun beurt weer klein- en achterkleinkinderen toevoegden aan de familie.

Rubriek

Rijbewijs binnengesleept? (Halve) Abraham of Sarah? Zwemdiploma gehaald? Certificaat of een andere prijs verdiend? Jubilaris bij vereniging of bedrijf? Koning(in) geworden van schutterij of buurt?
Reden voor een feestje, een bloemetje of een borrel!

Verras het feestvarken nog eens extra door een foto naar ons te sturen voor onze nieuwe pagina 'Gefeliciteerd' in het Vizier. Niet alleen krijgen de inzenders een plek op onze website en in de krant, ook verloten we twee keer per maand een heerlijke taart van banketbakkerij Jolink in Doetinchem (met vestigingen in Zutphen en Brummen)!
Een foto inzenden kan via redactie.dv@persgroep.nl, of via Schrijf Mee op www.doetinchemsvizier.nl of deel hem via de Facebookpagina van deze krant.

Meer berichten