Foto: PR

Grote najaarsshow bij Oortgiese Campers in Baak

Op zaterdag 3 en zondag 4 november houdt Oortgiese Campers een grote najaarsshow, waarbij het hele bedrijf is opengesteld voor het publiek.

baak - Uiteraard zullen er volop campers staan voor verkoop en verhuur, maar tevens kan men rustig rondlopen door de werkplaatsen en informatie krijgen over het onderhoud en het monteren van accessoires.
Voor een hapje en drankje is gezorgd. Iedereen is dan ook van harte welkom op deze dagen tussen 10.00 en 16.00 uur. Parkeren kan aan de achterkant van de locatie aan Dambroek 16A in Baak.

Campervirus

Het 7000 vierkante meter grote terrein van Oortgiese Camnpers staat helemaal vol met allerlei soorten campers, van klein tot heel erg groot. Joost en Janno, eigenaren van Oortgiese campers en allebei ook doorgewinterde camperaars, waarschuwen voor het campervirus. "Begin je aan een vakantie met een camper dan wordt het verslavend en wil je waarschijnlijk niet meer anders. De enorme vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt zorgt ervoor dat vakanties heel intens beleefd worden. De mensen komen op de meest prachtige plekken die ze anders nooit ontdekt hadden. Een ander voordeel is dat het reizen met een camper ook al vakantie is, dit zorgt ervoor dat een camper vakantie zo relaxed is."

"Toen wij 5 jaar geleden begonnen met de verhuur van Campers hadden wij ook niet kunnen dromen dat het zo'n vlucht zou nemen", aldus beide heren.
Inmiddels is de verhuurvloot 40 campers groot en zijn de activiteiten flink uitgebreid met verkoop van zowel nieuwe (Clever bus campers, Dethleffs, Sunlight en de Amerikaanse THOR camper) als gebruikte campers, onderhoud/APK, Accessoires, schadeherstel en stalling. Met dit totaalpakket wil Oortgiese campers de camper eigenaar compleet ontzorgen.

Beiden heren vinden zichzelf een no nonsens bedrijf. "Een goed en betrouwbaar product leveren, goede en accurate service met veel tijd en persoonlijke aandacht voor de klant" dat is waar wij voor staan, aldus Janno en Joost.

www.oortgiese-campers.nl

Meer berichten