Collega's Reed Business samen aan de slag met mannen van zorgboerderij Slangenburg
Collega's Reed Business samen aan de slag met mannen van zorgboerderij Slangenburg (Foto: Giovanni Tunzi)

Collega's Reed Business aan de slag voor Present

Doetinchem - Vijftien collega’s van Reed Business Information uit Doetinchem hebben in oktober verspreid over drie dagen, een kinderkamer en een zolder opgeknapt en bomen gesnoeid samen met medewerkers van Zorgboerderij Slangenburg. “Ik vond het heel erg leuk om samen met de mannen van de zorgboerderij buiten aan de slag te gaan. We hebben naar mijn gevoel ook lekker doorgewerkt en zo ons steentje kunnen bijdragen”, blikt een van hen terug op het maatschappelijk betrokken teamuitje.

De eerste groep collega’s ging aan de slag bij een alleenstaande moeder met twee kinderen met weinig netwerk en financiële middelen. In een middag hebben zij de muren van een van de kinderkamers gesaust en de plinten geverfd. De tweede groep verzorgde samen met medewerkers van Zorgboerderij Slangenburg het onderhoud van het bos bij kasteel Slangenburg. Ze snoeiden bomen, ruimden takken op en maaiden in het bos.

De laatste groep knapte de zolder van een alleenstaande moeder met twee zoons op, zodat de jongens deze als speelzolder kunnen gaan gebruiken. De vrouw had de zolder zelf al opgeruimd, zodat de collega’s meteen konden beginnen met het sausen van de wanden. Tussendoor was er bij alle klussen tijd om met elkaar en de hulpvragers in gesprek te gaan. De medewerkers van Reed Business Information werden door Present gekoppeld aan de drie projecten.

Wil jij met je collega’s ook een maatschappelijk betrokken uitje organiseren en op die manier een bijdrage leveren aan een mooier en socialer Doetinchem, neem dan contact op met Josefien Nahuis van Present Doetinchem, josefiennahuis@presentdoenchem.nl en informeer naar de mogelijkheden of kijk op www.presentdoetinchem.nl.

Meer berichten