Dagpauwoog
Dagpauwoog (Foto: Vlinderstichting)

Lezing over vlinders en libellen bij Groei & Bloei Doetinchem e.o.

Doetinchem - Op maandagavond 21 januari houdt Groei & Bloei Doetinchem e.o. een lezing met als onderwerp: Vlinders en libellen in de tuin door de Vlinderstichting.

De Vlinderstichting zet zich in voor het behoud en herstel van vlinders in ons land. Tuinbezitters kunnen veel doen voor vlinders. De ca. 60 soorten libellen in Nederland zijn een stuk minder bekend, maar ook de Vlinderstichting zet zich hiervoor in. Ineke Radstaak van de Vlinderstichting zal ons over de intrigerende levenswijze van vlinders en libellen vertellen. Hoe komen ze de winter door, waar ontmoeten ze elkaar en welke soorten kan je in je tuin of in de omgeving verwachten?

Toegang leden gratis, niet leden € 5,-. Locatie: zalencentrum de Kruisberg Kruisbergseweg 172 in Doetinchem, aanvang: 20.00 uur.

In januari is er ook weer een snoeicursus en wel op donderavond 24 januari, theorie en zaterdag 26 januari praktijkdag. De cursus wordt gegeven bij Tuincentrum Bloemendaal in Drempt. U kunt zich hiervoor opgeven via onze website: www.doetinchem.groei.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden