De sound en looks van ABBA komen weer tot leven.
De sound en looks van ABBA komen weer tot leven. (Foto: PR)

Win vrijkaarten voor 'Beleef ABBA' in SaZa Topsporthal

Doetinchem - 'Beleef ABBA' strijkt op zaterdag 16 februari neer in de SaZa Topsporthal Doetinchem. Het optreden begint om 20.00 uur. Wij geven 5 setjes van 2 vrijkaarten weg. Kans maken? Stuur een mail naar redactie.dv@persgroep.nl en vermeld welke hit van Abba jouw favoriet is. 

Het concert van de allerbeste Abba tribute band behoort tot het absolute hoogtepunt, maar 'BELEEF ABBA' is veel meer dan dat. Een avondvullend programma waar je naar hartenlust mee kunt zingen met de grootste ABBA hits, een unieke totaalervaring met karaoke, make-overs, rode loper, bubbels, dj's en nog veel meer!

De ABBA tribute band verzorgt met 6 muzikanten een avondvullend programma waar alle hits vertolkt worden. Alle herkenbare emoties komen voorbij, van plezier tot verdriet, van uitbundigheid naar stille weemoed. Het ABBA repertoire is van alle tijden.

Schroom niet je te laten omtoveren tot een van de prachtige ABBA zangeressen en treed op tijdens de Karaoke show. En maak daarna een foto in de Photobooth.

Loop over de rode catwalk als een superster en ontvang een heerlijk glas gratis bubbels.

Dans tot je erbij neervalt op alle hits uit de jaren '70 en '80 die de geweldige Supertrouper DJ's voorbij laten komen en wees weer die 'Dancing Queen'! Kaarten vanaf 12 euro, online te koop.

www.beleefabba.nl

Meer berichten