Foto: PR

Slowdate: een bijzondere ontmoeting in Gruitpoort

Doetinchem - Ook wel eens zó boos geweest, dat je het gele hesje uit de kofferbak zou willen vissen om dat gevoel aan de hele wereld te laten zien? Kom dan naar de eerstvolgende Slowdate op het jongerencentrum van de Gruitpoort, want dit keer is het thema: BOOSHEID! De Slowdate is maandag 11 februari van 15.00 tot circa 17.00 uur.

Iedereen kent ze natuurlijk, gevoelens van boosheid, irritatie, onbegrip, machteloosheid, woede. Waarom en op wie word je boos? Hoe uit je je boosheid of waarom laat je dat? Gaan ouderen anders om met dergelijke gevoelens dan jongeren? We gaan het er met elkaar over hebben!

We starten de Slowdate met een korte, persoonlijke inleiding door een van de ouderen. Daarna is er volop ruimte voor het gesprek tussen jong en oud, o.l.v. Jan Menderink (65+). Tot slot zorgt de jongere gardevoor iets lekkers waarvan ze vermoedt, dat de ouderen dat nog nooit gegeten hebben.

Aanmelden kan via info@gruitpoort.nl onder vermelding Slowdate 11/2. Er is plaats voor ongeveer 8 ouderen en 8 jongeren.

De tijd en de moeitenemen elkaar te ontmoeten, elkaar te spreken, naar elkaar te luisteren, dat is de insteek bij de Slowdates. Jongeren en ouderen die elkaar niet kennen, hebben zomaar een date! De Slowdates worden iedere maand georganiseerd door het jongerencentrum van de Gruitpoort. De volgende Slowdates zijn op maandagmiddag 11 maart, 8 april, 13 mei, 3 juni en 8 juli.

Meer berichten