De jubilarissen van SBOG - Sandra Verheij (25 jaar) en Casper Veldkamp (40 jaar). (foto: Wim Papperse)
De jubilarissen van SBOG - Sandra Verheij (25 jaar) en Casper Veldkamp (40 jaar). (foto: Wim Papperse) (Foto: Wim Papperse)

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen huldigt jubilarissen

GAANDEREN - Tijdens de goedbezochte jaarvergadering van Symfonisch Blaasorkest Gaanderen op dinsdag 5 februari jl., werd onder meer vooruitgeblikt op een reeks veelbelovende concerten in 2019. Ook werden twee jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Voorzitter Wim Papperse concludeerde na afloop dat de vereniging financieel gezond is en volop bruist van energie en activiteiten.
Vierjaargetijden Concerten
Dit jaar geeft het orkest, onder leiding van haar vaste dirigent Joop Boerstoel, vier concerten op vier verschillende locaties. Deze vormen tezamen de reeks 'Vierjaargetijden Concerten'. Als eerste is er 'Lentekriebels' op 7 april a.s. in De Pol te Gaanderen, waarbij de 125-jarige Muziekvereniging De Club uit Didam als gastorkest optreedt. Verder zijn er concerten in de tuin van herberg Het Onland op 30 juni, in de DRU Cultuurfabriek op 13 oktober en in de grote zaal van schouwburg Amphion op 14 december a.s. Ook Jong SBOG laat weer volop van zich horen, onder meer tijdens een openbaar optreden in basisschool Gaanderwijs op 31 maart a.s. 
Jubilarissen in het zonnetje gezet
Aan het einde van de vergadering werden twee jubilarissen gehuldigd: klarinettiste Sandra Verheij (25 jaar lid) en euphoniumspeler Casper Veldkamp (40 jaar lid). Naast het memoreren van diverse anekdotes uit de afgelopen decennia, bedankte voorzitter Wim Papperse hen vooral voor hun enorme inspanning en betrokkenheid, zowel voor als achter de schermen. "Iets dat voor beiden zeer kenmerkend is", zo gaf hij aan. Tevens reikte hij hen de bijbehorende versierselen en de oorkondes van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) uit. 
Wilt u meer weten? Kijk dan op sbo-gaanderen.nl of volg Symfonisch Blaasorkest Gaanderen op Twitter, Facebook en Instagram.

Ook een foto?

Rijbewijs binnengesleept? (Halve) Abraham of Sarah? Zwemdiploma gehaald? Jubilaris bij vereniging of bedrijf? Koning(in) geworden van schutterij of buurt? Reden voor een feestje!

Verras het feestvarken nog eens extra door een foto naar ons te sturen voor onze nieuwe pagina 'Gefeliciteerd' in het Vizier. Tweemaal per maand verloten we een heerlijke taart van banketbakkerij Jolink in Doetinchem. Zend een foto in via redactie.dv@persgroep.nl, of via Schrijf Mee op www.doetinchemsvizier.nl.

Meer berichten