Walkin' on Sunshine wint Interscolair Muziek Festival

Doetinchem - Vrijdag werd voor de 7e keer het Interscolair Muziek Festival gehouden in vestiging Muziekschool Doetinchem. Er waren 10 verschillende optredens van leerlingen van het Ulenhof College, het Rietveld Lyceum, het Ludger College en het Almende College en er was een demonstratie Hip Hop en Rap onder leiding van Benjamin Thode.

De publieksprijs, €200 beschikbaar gesteld door Brugman Muziek uit Gaanderen, en de aanmoedigingsprijs, een demo-opname door de opleiding Sound & Vision van ROC Rijn IJssel, werd gewonnen door Noa Hobelman, Manon Potter, Silke van Noort, Daan Smit, Lisanne Schoppers, Sarah Groeneveld, Immy Buiting en Rosanne van Groningen voor hun vertolking van Walkin' on Sunshine van Katrina and the Waves.

De vakjuryprijs, €200 beschikbaar gesteld door Sloot Pianoservice, ging naar Rosanne van Groningen en Ezrah van Daal voor hun vertolking van Hit the Road Jack van Ray Charles. En de aanmoedigingsprijs, een uur coaching op het ArtEZ conservatorium, is gewonnen door Mirose Voordes, Annabelle de Jager en Rody Schilderink voor het nummer With you van Matt Simons.

Meer berichten