Projectkoor A Capella. (foto: Jan Meulenbeek)
Projectkoor A Capella. (foto: Jan Meulenbeek) (Foto: Jan Meulenbeek)

Projectkoor A Capella geeft voorjaarsconcert

Nieuw-Wehl - Projectkoor A Capella geeft op zondag 10 maart om 14.30 uur een concert in de Onze-Lieve-Vrouwe van Altijddurende Bijstandkerk in Nieuw-Wehl.

Koor A Capella is een projectkoor dat elk winterseizoen bij elkaar komt om vierstemmig a-capella-repertoire te oefenen en bestaat 4 jaar. Wekelijks wordt gerepeteerd in de kerk van Nieuw-Wehl. Het koor staat onder leiding van de ervaren dirigente Ans Kolenbrander.

De enthousiaste koorleden komen allen uit de omgeving van Wehl. Het koor telt 5 sopranen, 4 alten, 4 tenoren en 4 bassen, die het een uitdaging vinden om mooie vierstemmige vocale muziek te brengen.

Vorig jaar is een kerstconcert gegeven in een volle Martinuskerk in Wehl, waarop veel positieve reacties kwamen. Dit jaar is gekozen voor een heel ander repertoire. Franse, Schotse, Spaanse, Ierse, Duitse, Zweedse en Engelse liederen komen voorbij. Een zeer gevarieerd vierstemmig repertoire met bekende en minder bekende gezangen.

De Onze-Lieve-Vrouw van Altijddurende Bijstandkerk bevindt zich aan de Nieuw Wehlseweg 18 in Nieuw-Wehl. De toegang is gratis. Een vrije gift na afloop wordt gewaardeerd.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden