Foto:

Springen, gamen en dansen in Catharinakerk

Tijdens de voorjaars- carnavalsvakantie kun je springen en spelen op een bijzondere locatie. De Catharinakerk zal worden omgetoverd tot een pop-up kinder- speelparadijs.

Doetinchem - Springkussens van groot tot klein vullen de kerk en zullen aangevuld worden met andere spellen. Er is een gamehoek met 2 games consoles en is er veel muziek in de kerk aanwezig. Zo zijn er silent-disco koptelefoons waar de kinderen kunnen kiezen uit 2 muziekkanalen en op kunnen dansen en swingen. Voor de kleintjes zijn er meerdere kussens geschikt maar ook voor kinderen tot 15 jaar zijn er uitdagende kussens aanwezig. Onder de noemer Kidspret is er van alles te doen voor groot en klein.

Naast peuterkussens mogen volwassenen samen met hun kroost meespringen maar is er ook een horecaterras.

Kidspret is springen, spelen, gamen en dansen op een unieke locatie. Volwassenen en kinderen tot 80 centimeter lengte hebben gratis toegang. Kaartjes voor kids zijn aan de deur verkrijgbaar of online. Kidspret is geopend van woensdag 6 maart tot en met zaterdag 9 maart tussen 10.00 en 17.00 uur. Voor tickets of meer informatie:

www.kidspret.nl

Meer berichten