Foto:

G-Roots in Het Nieuwe Dijkhuis

DOETINCHEM – Het misschien wel beste en meest swingende black gospelgezelschap van Nederland treedt zaterdag 9 maart op in Het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem. G-Roots bestaat uit zangers en zangeressen die zichzelf al jaren bewezen hebben in de vaderlandse muziekindustrie.
G-Roots neemt de bezoekers mee naar de zwarte kerken in Amerika. Grote kans dat u de leden van dit bijzondere project al eens een keer voorbij hebt zien komen als achtergrondzangers of –zangeressen van nationale en internationale artiesten. Het afgelopen jaar stonden de stemmen van G-Roots op de planken met onder andere Diggy Dex, Haevn in Carré en Guus Meeuwis in het Phillips Stadion. Eens in de zoveel tijd zoeken de zangers en zangeressen elkaar op om met G-Roots hun passie oor black gospel, soulmuziek en de blijde boodschap met elkaar en het publiek te vieren. Vorig jaar zette G-Roots het Nieuw Dijkhuis volledig op z'n kop. Muzikaal leider Jennefer Zichem wilde daarom graag terug komen naar Doetinchem. "Dat was echt een tof feestje. De sfeer zat er goed in. We hebben ook erg genoten van de sfeer en de akoestiek van de zaal."
Het concert van G-Roots begint om 20.00 uur in Het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem. De deuren gaan om 19.15 uur open. Tickets kosten 17,20 euro via www.hetnieuwedijkhuis.nl of 18,50 euro aan de deur.

Meer berichten