Workshop 'Grip op je gevoel' bij Beeldig Brein

ZELHEM - Beeldig Brein houdt dit voorjaar een workshop Grip op je gevoel, waarin begrip en inzicht van hooggevoeligheid van de deelnemers centraal staat. De data zijn 17 april, 17 mei en 19 Juni in Zelhem. De workshop is een interactieve ochtend met maximaal zes deelnemers. Bij Beeldig brein kunnen mensen terecht voor cursussen, workshops, gezinssesies en individuele begeleiding voor kinderen, jongeren en volwassenen.

De cursus 'Het sensitieve brein' is een cursus van drie avonden en wordt gehouden op 8,15 en 22 mei in Gaanderen. Tijdens deze cursus krijgen de deelnemers veel achtergrondinformatie over de verschillen tussen linker- en rechterhersenhelft, dominatiepatronen en hooggevoeligheid.

In onze snelle maatschappij kan dat soms best lastig zijn omdat de rechterhersenhelft alles graag in zijn geheel bekijkt en er daardoor wel erg veel informatie binnenkomt. Hooggevoeligheid word vaak gezien als zwakte omdat iemand heel snel ergens last van heeft, echter hooggevoeligheid is veel meer dan 'overal snel last van hebben.' Jazeker, alles wordt goed gevoeld maar nog meer wordt alles goed overdacht. Voor meer informatie en andere mogelijkheden zie www.beeldigbrein.nl

Meer berichten