Presentatrice Wouke van Scherrenburg (Foto: Roel Kleinpenning)
Presentatrice Wouke van Scherrenburg (Foto: Roel Kleinpenning) (Foto: Roel Kleinpenning)

Boek the Party met Broekema, Rueb en Kamps

Op de laatste Boek the Party van dit seizoen, op woensdag 13 maart in de Doetinchemse bibliotheek, stelt presentatrice Wouke van Scherrenburg op geheel eigen wijze bekende en minder bekende auteurs voor aan het publiek.

DOETINCHEM - De gasten zijn Pauline Broekema, Tim Kamps en Thomas Rueb. De muziek wordt deze avond verzorgd door Emma&Wies.
Broekema groeide op in een huis vol boeken. Dagelijks werden tenminste vijf kranten gelezen. In haar nieuwe boek 'Het uiterste der zee' vertelt Broekema het verhaal van twee Joodse families in Friesland en Groningen.
Als cabaretier had Tim Kamps het nooit over zijn jeugd. In zijn debuutroman De verschrikkelijke jaren tachtig beschrijft hij zijn ongemakkelijke, soms absurde ervaringen tijdens zijn heftige jeugd die hij deels doorbracht in een commune in Rotterdam. Journalist Thomas Rueb schreef een boek over het ijzingwekkende verhaal van Syriëganger Laura H. Hij schreef haar levensverhaal op basis van honderden uren gesprekken met Laura, familie en andere betrokken waaronder haar vader Eugène. De aanvang is om 20.00 uur, na afloop is er gelegenheid om met de verschillende auteurs te praten, een boek te kopen en deze te laten signeren.

Meer berichten