silhouet van Esther op het podium in de spotlight
silhouet van Esther op het podium in de spotlight (Foto: sisterhood design)

Autumn Breeze, songs of inspiration

Doetinchem - Op 5 april geeft Esther Pelgrom samen met haar band Breezin' voor de derde keer haar theaterconcert Autumn Breeze. Deze keer is de locatie de Gruitpoort in Doetinchem. Aanvang 20.15.

Als muzikant heeft zij zich laten inspireren door fluitisten, zangers, songwriters, fotografen en beeldend kunstenaars en nu is ze klaar voor haar eigen mijlpaal.

De zangeres en fluitiste zit de laatste jaren beslist niet stil en timmert op muzikaal ondernemend gebied aardig aan de weg. Zo speelde fluit in de rockopera JCS en de musical Scrooge, die volle de zalen trok in Amphion. Ze verzorgt straattheater acts, vormt samen met haar broer, die bassist is, een duo genaamd Marble Music en treed met hem ook in verschillende samenstellingen op.

Daarnaast zingt ze in een a capella vocal group en sinds kort heeft ze zich ook op de franse chansons gestort. Dit is slechts een greep uit de recente muzikale activiteiten als artiest. Verder is Esther dirigent van verschillende koren en projecten waar ze voor wordt ingehuurd.

Deze zomer speelt ze fluit in de grote productie ‘die Zauberflote’ in het openluchttheater de Steengroeve in Winterswijk.

Een theaterproductie die jaarlijks rond de 15.000 bezoekers trekt.

Al deze ervaringen bij elkaar staan aan de basis van de theatershow die Esther in de Gruitpoort gaat brengen. Uniek aan deze avond zal zijn dat het publiek de primeur gaat beleven van Esther haar eerste eigen song!

Bij deze theatershow zal Esther begeleid worden door geweldige muzikanten die hun sporen in de muziek al ruimschoots verdiend hebben.

Een groovy mix van soul, pop en jazz zorgt voor een warme sfeer en vertelt het verhaal op persoonlijke, ludieke wijze. Songs van oa. Randy Crawford, Joss Stone, Frank Boeijen, Sting, Sade en Thijs van Leer (al jaren haar coach) inspireerden haar vanwege hun teksten, melodieën, stemgeluid en persoonlijkheid.

Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de Gruitpoort via de volgende link: www.gruitpoort.nl/autumnbreeze

Meer berichten