De opening.
De opening. (Foto: PR)

Nieuwe Estinea-locatie

DOETINCHEM - De nieuwe woonlocatie van Estinea aan de IJsselstraat in Doetinchem is vrijdag officieel geopend. De locatie met twintig appartementen biedt een woonoplossing voor achttien mensen.

De bewoners namen reeds in het najaar van 2018 hun intrek in de nieuwe appartementen en waren direct positief over de nieuwe locatie, het buitenterrein is in het vroege voorjaar van 2019 ingericht. "Deze nieuwe locatie is rustig, licht, modern en iedere bewoner heeft een eigen buitenruimte", stelt Eefke Tuenter, begeleider van Estinea.

De officiële opening was in het bijzijn van bewoners en hun vrienden en familie, directie en medewerkers van Estinea, de bouwende partijen Klaassen en Acel en opdrachtgever Sité Woondiensten gevierd.

Om de woonlocatie officieel te openen, kregen de bewoners een mooie picknicktafel uitgereikt. Hier kunnen zij gezellig samen zitten en genieten van hun mooie tuin. Na het officiële moment lieten bewoners hun appartement vol trots zien aan hun familie en vrienden.

Na de nodige voorbereiding startte anderhalf jaar geleden de bouw van de woonlocatie. De bewoners dachten mee over de inrichting van het appartement, zodat het nieuwe appartement ook echt "eigen" zou worden.

Meer berichten