Kennismaken met de ETS-Bijbelcursus in Doetinchem

Doetinchem - In april en mei kunnen geïnteresseerden kennismaken met de ETS-Bijbelcursus van het Evangelisch College door vrijblijvend een les bij te wonen. Op 8 april is de eerste open les in Doetinchem.

De ETS-Bijbelcursus helpt mensen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In de lessen wordt onder meer aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema's, moeilijke passages en de hoofdlijnen van elk Bijbelboek. De cursisten worden zo betrokken bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken van het Oude en Nieuwe Testament aan bod komen. Meestal wordt per les één Bijbelboek behandeld.

De lessen vinden plaats op de tweede en vierde maandag van de maand, van 19:30 uur tot 22:00 uur, in Cultureel centrum Plexat, Dr. Huber Noodtstraat 74a. De lessen Oude Testament worden verzorgd door Edwin Vrijmoeth en de lessen Nieuwe Testament door Piet Passchier.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in de maanden april en mei vrijblijvend een les bij te wonen. Aanmelden hiervoor gaat via de website:

www.evangelisch-college.nl/ets-open-dagen

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden