Logo doetinchemsvizier.nl

Ludger College helpt de voedselbank met kerstactie

DOETINCHEM – Nadat het Ludger College twee jaar geld ingezameld heeft voor het ouderenfonds, is onze kerstactie dit jaar gericht op een nieuw doel. Onze leerlingen gaan geld inzamelen voor de Voedselbank Doetinchem.
De Voedselbank heeft aangegeven dringend behoefte te hebben aan een nieuwe bus die wekelijks het gevarieerde aanbod in een gekoelde bus kan halen. De huidige bus heeft 500.000 km gereden en is dringend aan vervanging toe. Met het geld dat de leerlingen van klas 1 en 2 bij elkaar klussen kunnen we helpen om deze vervanging mogelijk te maken. De uren die de leerlingen hebben gemaakt, tellen ook mee voor de Maatschappelijke Stage (MAS).

We willen de 160 geregistreerde gezinnen bij de Voedselbank ook graag iets extra's geven voor de komende feestdagen. Onze leerlingen (onderbouw én bovenbouw) nemen daarom op 23 december twee (lang houdbare) producten mee (bijv. rijst, macaroni, koffie). Al deze producten zullen we aan het einde van de dag naar de Voedselbank brengen zodat zij dit onder de gezinnen kunnen verdelen.

Meer berichten

Shopbox