René en Erna zijn dolblij.
René en Erna zijn dolblij. (Foto: Roy Beusker fotografie)

Inwoners Gaanderen winnen 287.500 euro bij Postcode Loterij

Gaanderen - Zeven bewoners van de Pinnedijk in Gaanderen zijn woensdag verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld. Op hun postcode 7011 JG is in de maarttrekking de PostcodeStraatprijs gevallen.

De volgende bedragen zijn gewonnen:

- 75.000 euro (2 winnaars)
- 37.500 euro (1 winnaars)
- 25.000 euro (4 winnaars)

Onder de winnaars van deze Straatprijs is tevens een auto verloot.

Rene (55) en Erna winnen 75.000 euro en springen op van blijdschap: "Wat is dit geweldig! We hebben een zware periode achter de rug. Zodra alles weer wat tot rust is gekomen, gaan we misschien wel trouwen! Dan komt dit bedrag natuurlijk heel goed van pas."

Gerard (58) en Annelies winnen 37.500 euro en de BMW: "Super! Hier zijn we ontzettend blij mee. We hebben paarden en zouden dolgraag een wagen willen kopen, zodat we met ze kunnen rijden met paard en wagen."

De uitzending van de uitreiking in de Pinnedijk in Gaanderen is op zondag 5 mei te zien bij En tegen 100' op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur.

Beeldmateriaal:
Helemaal onderaan dit bericht vindt u een link naar fotomateriaal van de uitreiking. Dithoge resolutie beeldmateriaal is rechtenvrij voor publicitaire doeleinden te gebruiken. Bij plaatsing s.v.p. vermelden: Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Fotobijschrift:
Foto 1: Rene en Erna uit Gaanderen worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

Foto 2: Gerard en Annelies uit Gaanderen worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

Foto 3: Tonnie en Carolien uit Gaanderen worden verrast door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld met de PostcodeStraatprijs-cheque.

Over de Nationale Postcode Loterij de samenleving wint altijd
De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met de helft van hunlotprijsjaarlijks 107goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,8 miljard euro aan mens en natuur geschonken.UNICEF,Voedselbanken Nederland, hetWereld Natuur Fonds,Amnesty International,Natuurmonumenten,Artsen zonder Grenzenenvele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Postcode Loterij is met deBankGiroLoterij en deVriendenLoterijonderdeel van de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittanni, Zweden, Duitsland en Noorwegen. Over de afgelopen vijf jaar zijn de Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.www.postcodeloterij.nl


Bijlagen:
- Foto 1 - Rene en Erna uit Gaanderen winnen 75.000 euro.jpg
- Foto 2 - Gerard en Annelies uit Gaanderen winnen 37.500 euro en de BMW.jpg
- Foto 3 - Tonnie en Carolien uit Gaanderen winnen 25.000 euro.jpgAanpassen opt-in instellingen via PersDesk.nl

 

Meer berichten