Vlnr: Dichterbij clown Klats, Rollebol en Kornuit.
Vlnr: Dichterbij clown Klats, Rollebol en Kornuit. (Foto: nvt)

Voorstelling Dichterbij clowns in Den Ooiman

Doetinchem - De stichting Dichterbij-clowns verzorgt onder andere voorstellingen van contactclowns voor mensen jong en oud die even afleiding verdienen. De Slagen Packaging maakte de interactieve voorstelling voor dementerenden in Den Ooiman op 15 april mogelijk. Het was een geslaagde middag, waarbij humor, verwondering en aandacht centraal stonden. Clown Kornuit, Rollebol en Klats wisselden hun acts af met 1 op 1 spel waardoor een ieder bij de voorstelling werd betrokken.

Een contactclown kan op een ander niveau contact leggen, laat mensen hun zorgen even vergeten en ze zo een kostbaar moment bezorgen. Of het nou gaat om mensen met dementie, ziekenhuispatiënten of jong en oud met een geestelijke of lichamelijke beperking: contactclowns bieden een welkome afleiding en een waardevol moment. De groep professioneel opgeleide contactclowns zorgt voor een lichtpunt in de grauwe werkelijkheid van alledag.

Ook een voorstelling doneren?
Wilt u of uw organisatie ook bijdragen aan een onvergetelijke middag? Kijk dan op dichterbij-clown.nl. Voor een donatie van € 250,- komen 2 Dichterbij clowns 1 op 1 spelen en voor € 500,- maakt u al een hele voorstelling mogelijk. Dit budget is een bijdrage in de reis- en onkosten van de contactclowns. De stichting dichterbij-clown heeft de ANBI status, dus uw gift is fiscaal aftrekbaar. Uiteindelijk het belangrijkste: zij een kostbaar moment, u een goed gevoel.

De Slagen Packaging is gespecialiseerd in opvouwbare plywood verpakkingen die duuraam en kosten efficiënt zijn. Door het gebruik van natuurlijke materialen als berken plywood, hout of golfkarton zijn de verpakkingen sterk, licht van gewicht en efficiënt te verwerken. En. . . volledig recyclebaar. Zo helpt De Slagen Packaging de kosten voor transport, opslag en logistiek te verlagen, en bovendien maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Helemaal van deze tijd.

Meer berichten