Ageeth de Haan. (foto: Lilianne Vloet)
Ageeth de Haan. (foto: Lilianne Vloet) (Foto: Lilianne Vloet)

Amphion wordt omgetoverd tot oerwoud bij Peuterfestival

Doetinchem - Alles kan en alles mag tijdens het Peuterfestival 'Oerwoud' op zondag 28 april in Schouwburg Amphion. Het Peuterfestival is een bruisend evenement in het theater speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar. Muziek, zang, dans, toneel; alles komt voorbij. Samen met ouders, opa en oma, tante, oom of oppas kunnen de peuters er naar verschillende fantasievolle voorstellingen.

Het Peuterfestival kwam mede tot stand door een bijzondere samenwerking met WNF-Bamboeclub (nu WNF-Rangers), de club voor kleine natuurontdekkers van het Wereld Natuur Fonds. De kinderen leren tijdens het Peuterfestival veel over de dieren in en rondom het oerwoud. Voor en na de voorstellingen 'Daar komen de dieren' of 'De Gruffalo' (is helaas al uitverkocht) kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het tropische speelparadijs.

Daar komen de dieren – Ageeth de Haan met band

Ageeth de Haan maakte samen met het Wereld Natuur Fonds de voorstelling 'Daar komen de dieren'. In deze voorstelling wordt het publiek ondergedompeld in de leefomgeving van jonge wilde dieren en hun ouders. Wildlife beelden, die geprojecteerd worden op grote schermen, vormen het decor van dit bijzondere muziektheaterprogramma. Met speciaal hiervoor gecomponeerde muziek brengt Ageeth met haar muzikanten beeld en livemuziek samen. Ook is er veel interactie met het publiek. Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ouders en grootouders zullen zeker meegenieten. "Kijk, daar komen ze: de giraffen, de olifanten, de apen en nog veel meer wilde dieren."


Een ticket voor (één van de) voorstellingen kost € 7,72 en geeft toegang tot het Peuterfestival Oerwoud in de foyer. Het festival is geopend van 9:30 tot 13:00 uur. De voorstelling 'Daar komen de dieren' speelt om 10:15 uur en om 11:00 uur. Tickets zijn te bestellen op www.amphion.nl en via de kassa (0314-376000). De openingstijden zijn van maandag t/m zaterdag van 14.00 uur tot 14.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden