Famke Louise komt op vrijdag van de Hemelvaartfeesten naar Ulft.
Famke Louise komt op vrijdag van de Hemelvaartfeesten naar Ulft. (Foto: )

Hemelvaartfeesten: vrijdag voor jong en oud

Tijdens Hemelvaart wordt het weiland bij de DRU in Ulft omgetoverd tot het festivalterrein van de Hemelvaartfeesten. Sinds vorig jaar is De Vrijdag onderdeel van de Hemelvaartfeesten geworden.

Ulft - De Vrijdag zorgt voor een aansluiting tussen de doelgroepen van Festivaart en Coverland. De Vrijdag bestaat uit een divers programma, geschikt voor de jongere en oudere generatie.

De eerste editie zit nog vers in ons collectieve geheugen en dit jaar gaan we er wederom een legendarische editie van maken met z'n allen! De onuitputtelijke energie, duvels mooie streken en Achterhoekse gezelligheid maken de Hemelvaartfeesten helemaal compleet.

Voor de mensen wie geen genoeg kunnen krijgen van de Festivaartdonderdag is het vrijdagavond feest met artiesten als Famke Louise, Mental Theo en Childsplay. Ook kun je tijdens De Vrijdag alvast warmdraaien voor Coverland met bands als The Dirty Daddies en De Boetners, want deze mensen weten wel hoe zij er een feest van moeten maken. Naast de acts kun je ook genieten op het middenplein; een plek waar je gemoedelijk kan zitten en genieten van heerlijke cocktails, speciaalbieren en overheerlijk eten.

De Hemelvaartfeesten zijn een ode aan de Achterhoek en de befaamde gemoedelijkheid. Meemaken en d'r bij zijn, dat is wat je moet doen! Biechten kan altied nog. Kijk voor meer informatie en tickets op:

www.hemelvaartfeesten.nl

Meer berichten